Wat ik regel(kracht)

Bij het organiseren van een evenement of een bijeenkomst komt ontzettend veel kijken, het zoeken naar de juiste locatie, het bepalen van het juiste programma, het versturen van de uitnodigingen, het maken van een planning, draaiboek en begroting. Dit zijn nog maar een paar dingen…Het organiseren van een evenement vergt gewoon ontzettend veel tijd. Tijd die u vaak zelf niet hebt of aan andere dingen moet besteden. En dan gaan de normale werkzaakheden ook nog eens gewoon door…Door mijn ervaring van de afgelopen 18 jaar weet ik ondertussen hoe ik een event moet organiseren dat staat als een huis. Mijn taak is om u te ontlasten zodat u tijd bespaart om u te richten op uw eigen werkzaamheden.

Wat ik regel

Regelkracht neemt graag de organisatie van uw bedrijfsevenement uit handen. Hierbij kunt u denken aan:

Eventcases

Event - Handelsreizen

Event - Handelsreizen

Internationaal zaken doen blijft een apart vak. Zo kom je door het passeren van slechts één grens in Duitsland in een wereld vol zakelijke mogelijkheden en verassingen. Afgelopen jaren ben ik met diverse groepen ondernemers in Krakau, St. Petersburg, Berlijn en Bilbao geweest. Kennisdelen, innovatie en netwerken staan tijdens deze handelsreizen centraal. Naast het aangeboden kennisprogramma is er ook voldoende tijd voor cultuur en gezellig samen netwerken. De deelnemers aan de reis leggen onderling contact en hierdoor ontstaat er vaak nieuwe handel. Dit gebeurt zowel lokaal als regionaal. De ervaring leert ook dat de deelnemers na de reis met elkaar in contact blijven en elkaar makkelijker weten te vinden.
Ook interesse? Ik hoor het graag.

Event - Schalke '04

Event - Schalke '04

Net over de grens, in het Ruhrgebied, speelt Schalke’04 haar thuiswedstrijden in het geweldige, sfeervolle en hypermoderne Veltins Arena. Het stadion biedt plaats aan ruim 61.000 fanatieke voetbalsupporters. Het stadion staat bekend om de Nordkurve, dit gedeelte van het stadion biedt plaats aan 16.000 supporters die staand de wedstrijd beleven. Regelkracht regelt deze unieke voetbalbelevenis voor uw relaties. Regel het nu en geniet van het Duitse voetbal onder het genot van een bockworst en een groot glas bier.
Een dagje naar Schalke ’04 is altijd een feest!

Event - Dagje zeilen

Event - Dagje zeilen

U wilt graag een dagje zeilen met klanten, vrienden of collega’s?
Dat het een dagje zeilen moet worden heeft u al bedacht, alleen wie gaat deze dag voor u organiseren? Juist Regelkracht!
Zeilen kan overal in Nederland maar een zeiltocht op het IJsselmeer of de Friese meren is toch het mooist. Voor elke soort groep is er een compleet en verzorgd aanbod mogelijk op prachtige zeilboten en schitterende locaties en natuurlijk met heerlijk eten en drinken. Ik bespreek graag met u de verschillende mogelijkheden en samen organiseren we een onvergetelijke dag!

Ik regel: Handelsmissies  |  Voetbalreizen |  Bedrijfsbezoeken |  Golfevents |  Zeilevents |  Fietsdagen

Referenties

 • Renate is doortastend, gedreven en doelgericht in de support die ze levert bij onze events!

  Mark de Lat Eshuis Accountants & Adviseurs
 • Renate heeft een sterk gevoel voor klantrelaties en weet deze goed te vertalen naar kwalitatieve events. Haar betrokkenheid, wijze van benadering maar ook haar eigen performance wordt zeer gewaardeerd.

  Erik Jutstra Rabobank Noord en West Twente
 • Renate motiveert, inspireert en is bovenal “no nonsens’ in haar advies!

  Gerhard Kivits De Sportfabriek
 • Regelkracht / Renate heeft de opening bij Autolease Twente verzorgt als gastvrouw, dit is goed verlopen en naar volle tevredenheid door haar opgepakt!

  Maik Jansen Autolease Twente
 • De energie en professionaliteit die ze mee brengt is erg aanstekelijk. Daarom werken wij graag samen met Renate

  Thijs Nijhof buro BAM!
 • Renate heeft voor de BGT diverse bijeenkomsten georganiseerd. Met originele sprekers en goed verzorgde uitjes weet zij ons telkens weer te verrassen!

  Piet Klingeman voorzitter BGT BGT Tubbergen
 • De AKOR dag was door Renate perfect geregeld, het was een verademing om zelf nergens aan te hoeven denken, we hebben een topdag gehad met z'n allen!

  Petra Gerritsen AKOR

Ook iets geregeld hebben?

Ik denk graag met u mee. Bij het organiseren van een evenement komt maatwerk kijken. U wilt toch ook het beste voor uw relaties, personeel en/of gasten? Dan bent u bij Regelkracht aan het juiste adres. De kracht van Regelkracht zit niet alleen in de organisatie maar ook in de toegevoegde waarde. Weet u nog niet precies wat ik voor u kan betekenen, maar is uw interesse wel gewekt, maak dan vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Relatiemarketing

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren is niet iets dat je zomaar doet. Het feest moet een verrassing zijn. Het moet een beleving voor de aanwezige gasten zijn.
Een beleving die past bij het aanwezige publiek. Het moet een avond worden waar nog lang over nagepraat wordt. Ik help u graag uw personeelsfeest te organiseren. Dit kan in het eigen bedrijfspand, of fabriekshal. Wanneer hiervoor geen ruimte is dan ga ik samen met u opzoek naar een geweldige unieke locatie. Ook een artiest boeken voor deze avond is geen enkel probleem. Renate regelt het!

Relatiedag

Relatiedag

Familie en vrienden nodig je regelmatig uit voor een gezellige borrel thuis. Het versterkt de onderlinge band. Waarom zou je dit niet doen met je klanten en relaties. Klanten en relaties uitnodigen voor een relatie dag heeft hetzelfde effect. De relaties worden hierdoor onderling op een natuurlijke manier verstevigd. Een relatiedag kun je ook prima gebruiken om klanten te informeren en activeren. Graag neemt Regelkacht alle operationele ‘lasten’ van het evenement uit handen. Ik ontzorg u graag. Uiteraard kunt u mij ook inschakelen voor bepaalde onderdelen van het evenement.

Ik regel: Netwerkbijeenkomst  |  Personeelsfeest  |  Relatie evenement  |  Kennis sessies  |  Openingen en jubilea

Wat kan ik voor betekenen?

Kennissessies

Social Media

Social Media

Tegenwoordig is Social Media niet meer weg te denken. Het aantal gebruikers stijgt dagelijks. De vraag is vaak kan ik Social Media inzetten voor mijn onderneming? Hebben uw medewerkers een Linkedin- of Facebookaccount? Maar heeft u geen idee hoe het nu verder moet? Wat zet u wel en niet op Social Media? Ik ga graag met u en uw medewerkers aan de slag.

Totaal geen kaas gegeten van Social Media? Ook hiermee help ik u graag op weg. Dit kan in groepsverband of via een één op één training.

Kennissessie

Kennissessie

Een kennissessie organiseren op locatie of misschien wel gewoon in de bedrijfskantine van uw eigen bedrijf. Alles is mogelijk…Kennisoverdracht staat tijdens deze bijeenkomsten centraal. Voor ondernemers is dit een ideale manier om in een kort tijdsbestek kennis op te doen of juist wat meer verdieping te vinden in bepaalde onderwerpen. U kunt dit doen in de vorm van een rondetafelgesprek, een lunchbijeenkomst of een sessie aan het einde van de dag met een netwerkborrel als afsluiting. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ik denk graag met u mee!

Spreker nodig?

Spreker nodig?

Op zoek naar een dagvoorzitter, gespreksleider of een zakelijke spreker? Regelkracht regelt het graag voor u. Graag verzorg ik een spreker op maat voor uw sponsoravond, theatercollege, sportcafé of personeelsbijeenkomst. Vanuit mijn netwerk kan ik putten uit een groot arsenaal aan specialisten in alle disciplines. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw wensen en uw budget en wordt er een advies op maat gemaakt.

Bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek

Laat uw personeel, businessclubleden of relaties inspireren door een kijkje te nemen in de keuken van andere andere bedrijven.
Hoe sturen andere bedrijven medewerkers aan? Waarom investeren momenteel bedrijven zoveel geld in Lean? Hoe slagen bedrijven er in een cultuur te creëren waarin verbeteren continu centraal staat? Zomaar een paar vragen…Regelkracht denkt graag met u mee wanneer het gaat om bedrijfsbezoeken.

Ik regel: Sprekers | Openingen | Open huis | Jubilea | Teambuilding | Sales Support