Renate Eggengoor!
Eigenaar Regelkracht.

Mensen aan uw organisatie verbinden door netwerken mogelijk te maken. Dat is wat ik doe. Na jarenlang als eventmanager gewerkt te hebben, begin ik nu aan dit mooie avontuur bij Regelkracht. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om inspirerende events, bijeenkomsten en handelsmissies te organiseren voor mijn opdrachtgevers.

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een vleugje Twentse humor regel ik events op maat. Daarbij helpt mijn uitgebreide netwerk bij het verbinden van mensen aan uw organisatie.

Daarbij zet ik mijn uitgebreide netwerk in om mensen aan uw organisatie te verbinden. Ik zie de mooiste nieuwe zakelijke verbindingen ontstaan, die een solide basis bieden voor uw toekomstige business. Met passie, vakmanschap en creativiteit probeer ik telkens verwachtingen te overtreffen.
Ik leef en werk graag in Twente; er liggen enorm veel kansen, Twente bruist! Daarbij past de Twentse nuchterheid, het ons-kent-ons, helemaal bij mij.
Ik kijk ernaar uit om een event op maat voor u te organiseren. Laat u verrassen door Regelkracht.

Referenties

 • Renate is doortastend, gedreven en doelgericht in de support die ze levert bij onze events!

  Mark de Lat Eshuis Accountants & Adviseurs
 • Renate heeft een sterk gevoel voor klantrelaties en weet deze goed te vertalen naar kwalitatieve events. Haar betrokkenheid, wijze van benadering maar ook haar eigen performance wordt zeer gewaardeerd.

  Erik Jutstra Rabobank Noord en West Twente
 • Renate motiveert, inspireert en is bovenal “no nonsens’ in haar advies!

  Gerhard Kivits De Sportfabriek
 • Regelkracht / Renate heeft de opening bij Autolease Twente verzorgt als gastvrouw, dit is goed verlopen en naar volle tevredenheid door haar opgepakt!

  Maik Jansen Autolease Twente
 • De energie en professionaliteit die ze mee brengt is erg aanstekelijk. Daarom werken wij graag samen met Renate

  Thijs Nijhof buro BAM!
 • Renate heeft voor de BGT diverse bijeenkomsten georganiseerd. Met originele sprekers en goed verzorgde uitjes weet zij ons telkens weer te verrassen!

  Piet Klingeman voorzitter BGT BGT Tubbergen
 • De AKOR dag was door Renate perfect geregeld, het was een verademing om zelf nergens aan te hoeven denken, we hebben een topdag gehad met z'n allen!

  Petra Gerritsen AKOR

Ook iets geregeld hebben?

Ik denk graag met u mee. Bij het organiseren van een evenement komt maatwerk kijken. U wilt toch ook het beste voor uw relaties, personeel en/of gasten? Dan bent u bij Regelkracht aan het juiste adres. De kracht van Regelkracht zit niet alleen in de organisatie maar ook in de toegevoegde waarde. Weet u nog niet precies wat ik voor u kan betekenen, maar is uw interesse wel gewekt, maak dan vandaag nog een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Mijn opdrachtgevers

Wat kan ik voor u betekenen?